Odaberite ko vam se najvise dopada od voditelja na Fan Radiju u anketi skroz dole, desno.

Savet:

Ukoliko iz nekog razloga sajt ne radi isti chat mozete www.radio-fan.org kao i na http://xat.com/chat/room/58984190/

Link za slusanje Fan Radia je http://85.125.193.49:8000/listen.pls - ovaj link mozete ubaciti direktno u vas player ili samo kliknuti na njega

 

Pravila chata


Ideja CHAT-a jeste da omoguci Internet korisnicima razmenu misljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji negovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji ce omoguciti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadrzaja.
Sa ulazkom u CHAT
obavezujete se da necete objavljivati informacije koje su lazne, vulgarne, pretece, sire mrznju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tudju privatnost!
- Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nicka!
- Zabranjeno je koriscenje vulgarnih reci!
- Zabranjeno je provociranje i vredjanje

- Preporucljivo je koriscenje malih slova (velika slova oznacavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
- Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramocenje ili bilo koji drugi nacin izazivanja ogorcenja ili neprijatnosti drugom ucesniku CHAT-a !

- Prenosenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadraja i materijala CHAT-om - koji su uvredljivi, rasisticki, diskriminirajuci, nezakoniti, ili sadrze informacije i uputstva za ilegalne, stetne, pretece, uvredljive, uznemiravajuce, klevetnicke, skaradne ili podlozne osudi na neki drugi nacin, radnje


- Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrozava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "IGNORE"!
- Postujte druge na CHAT-u barem onoliko koliko zelite da drugi postuju vas!

Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu CHAT-a, i to bez obrazlozenja!
Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat (a znate da niste izbaceni zbog jednog od gore navedenih razloga), molimo vas da nam se javite putem e-maila: fanradio@nadlanu.com .Mi cemo nastojati da vam pomognemo (nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao sto znate dva nicka nisu dozvoljena).
- Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
- Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanosenja stete sajtu, bice najstroze kaznjene bez prethodnog upozorenja!

- Pevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok price!
- Koriscenje vise smajlica jer to moze dovesti do kocenja CHAT-a.


Cilj postojanja ovog chata je druzenje i dobro zezanje.


Poruke objavljenje na CHAT-u izrazavaju misljenje pojedinih osoba.